la masia i la cuina de recetari tallers contacte

Alguna vegada t’has plantejat canviar la teva alimentació per una de més natural i adequada pel teu cos?

 

El Mas de l’Illa vol ensenyar a menjar d’una manera equilibrada a totes aquelles persones que decideixin donar un pas cap a una alimentació més vegetal o que vulguin millorar la seva qualitat de vida.

 

Demostrar que hi ha alternatives als productes de procedència animal i que aquests es poden cuinar fàcilment, obtenint com a resultat plats gustosos, nutritius i sobretot saludables.

Sóc la Rosa Segarra, professora de Cuina Energètica per l’ Escola de la Montse Bradfort i diplomada en Dietètica Naturista per l’ Escola Essana de Tarragona.

 

A cert moment de la meva vida, vaig decidir canviar els meus hàbit alimentaris i als pocs mesos d’aplicar a la meva dieta la cuina energètica, la meva salut va canviar notablement. Em vaig adonar que si proporcionava al meu cos els nutrients adequats, aquest es recuperava per si sol.

 

A mesura que vaig aprofundir en aquest nou món alimentari, vaig veure que a part de ser una alimentació molt sana i nutritiva, m’equilibrava tant físicament com emocionalment, i a més a més em permetia gaudir d’una infinitat de plats gustosos que agradaven a tota la família.

 

 

la cuina l'hort Rosa Segarra

L’hort és la base de la nostra cuina. Donem un paper primordial que els vegetals que cuinem siguin del nostre mateix hort o d’un hort proper.

Partim de la idea que els aliments que cuinem i ingerim, quan més propers siguin, major quantitat de vitamines, minerals i sabor ens aportaran, mantenint així intactes les seves propietats alimentàries.

 

 

Realitzem Tallers pràctics de grups reduïts (4-6 persones) de 4h aproximadament. Apendràs les metodologies i tècniques necessàries per cuinar plats vegetals i naturals. Amb aliments de temporada i ecològics.

 

Tornar a l'inici